טכנולוגיה
הסרת משקפיים
-
אלגרטו 400 הרץ
חברת WaveLight יצרנית הלייזרים להסרת משקפיים שמובילה בעולם בתחום זה, עשתה לאחרונה צעד אחד קדימה ויצאה לשוק עם מכשיר לייזר חדש מסוג Allegretto Eye-Q, אשר שבר את מחסום המהירות של קצב יריות הלייזר ל- 400 יריות בשנייה אחת (400Hz) שמשמעותו שתיקון של דיופטר ("מספר") אחד בשטח טיפול של קוטר 6.5 מ"מ הינו 2 שניות, בהשוואה לכל המכשירים האחרים שקיימים, בהם זמן הטיפול הינו כפול.
כל פרוצדורה רפואית מטרתה להיות קצרה ויעילה ככל האפשר ובכך מוקטנות באופן משמעותי תופעות הלוואי. הפחתה של זמן הטיפול לחצי מאפשרת טיפול נוח יותר למטופל וסיכון קטן יותר שהקרנית תתייבש ותזדהם ותחדל להיות שקופה.
-
חדרי הניתוח
חדרי הניתוח באמריקן לייזר בנויים על-פי התקן המחמיר ביותר של משרד הבריאות. כך גם מבנה וחומר הקירות, הרצפה, הקרמיקות והציוד. רמת הסטריליות, ההקפדה על השימוש הנכון בכלים קבועים ובכלים מתכלים, גם היא עומדת בכל התקנים הקפדניים. מערכת החשמל מגובה במערכות "אל פסק", שמבטיחות שהמערכת תמשיך לעבוד גם במקרה של נפילות מתח או הפסקות חשמל.
